Keistas incidentas geležinkelyje tarp Vievio ir Lentvario

Antradienį Bendrajam pagalbos centrui pranešta, kad Trakų rajone traukinys kliudė žmogų. Ieškoti nelaimės vietos išvyko policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai. Netrukus paaiškėjo, kad traukinio neva kliudytas žmogus iš įvykio vietos pabėgo.

Buvo pranešta, kad tarp Vievio ir Lentvario traukinys užvažiavo ant žmogus. Netrukus paaiškėjo, kad žmogus pabėgo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Buvo pranešta, kad tarp Vievio ir Lentvario traukinys užvažiavo ant žmogus. Netrukus paaiškėjo, kad žmogus pabėgo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 11, 2014, 11:56 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:18 PM

Antradienį apie 11 val. 43 min. Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad geležinkelio ruože tarp Vievio ir Lentvario, maždaug 2 km neprivažiavus Lentvario, traukinys partrenkė žmogų.

Ieškoti įvykio vietos iš karto išvyko greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Netrukus paaiškėjo, kad pranešimas Bendruoju pagalbos telefonu galėjo būti šiek tiek netikslus. Bendraujant tiesiogiai su traukinio mašinistu, šis paaiškino, jog neva traukinio partrenktas žmogus iš įvykio vietos pabėgo.

Kadangi nebeliko nukentėjusiojo, greitosios pagalbos medikai buvo atšaukti. Tuo tarpu policijos pareigūnai toliau aiškinasi incidento aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.