Vilniuje automobilis partrenkė per judrią gatvę bėgusį vyrą

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią automobilis partrenkė ne vietoje per judrią gatvę perbėgti bandžiusį vyrą.

Vilniuje automobilis partrenkė ne vietoje per gatvę bėgusį pėsčiąjį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje automobilis partrenkė ne vietoje per gatvę bėgusį pėsčiąjį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-17 18:45, atnaujinta 2018-01-21 06:15

Pirmadienį apie 18 val. 17 min. Vilniaus policijai pranešta, kad Ukmergės g., visai netoli sankryžos su Ozo g., automobilis partrenkė žmogų.

Pareigūnams atskubėjus į įvykio vietą paaiškėjo, kad 1971 m. gimusį vyrą partrenkė automobilis „Volkswagen“. Pėsčiasis sužalotas, tačiau sąmonės nebuvo praradęs. Greitosios pagalbos medikai jį išvežė į ligoninę.

Vyriškis judrią gatvę bandė perbėgti draudžiamoje vietoje. Anksčiau šioje vietoje buvo pėsčiųjų perėja. Tačiau prieš kelerius metus po kelių tragiškų avarijų perėja čia buvo panaikinta. Nepaisant to, pėstieji, tarsi patys ieškodami nelaimės, vis tiek kartais šioje vietoje vis bandydavo perbėgti gatvę.

Dabar skirtingus transporto srautus gatvės viduryje atskiria tvora. Galvota, kad ji sustabdys pėsčiuosius. Tačiau pirmadienio įvykis parodė, net ir tvora nesugeba užsispyrusių pėsčiųjų atbaidyti nuo noro šioje vietoje bėgti į kitą gatvės pusę.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.