Pro troleibusą netilpusi vairuotoja: „Savo mašiną aš taip mėgau“

Vilniaus centre gatvėje neišsiteko troleibusas ir mažas lengvasis automobilis. Žmonės per susidūrimą nenukentėjo, tačiau meistrams teks padirbėti, kad abi transporto priemonės vėl galėtų grįžti į miesto gatves.

Žmonės per avariją Vilniaus centre nenukentėjo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Žmonės per avariją Vilniaus centre nenukentėjo.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 20, 2014, 11:14 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:05 AM

Incidentas sostinės centre, Vilniaus g., priešai Operos ir baleto teatrą, ketvirtadienį įvyko šiek tiek prieš 11 val. Čia šonais „susikabino“ troleibusas ir automobilis „Citroen C2“.

„Pamačiau jauną gražią mergaitę ir štai taip gavosi - avarijos vietoje lrytas.lt žurnalistui sakė humoro jausmo nepraradęs troleibuso vairuotojas. - O jei rimtai, tiesiog automobilis mane bandė aplenkti per dešinę. Plati gatvė suklaidino vairuotoją, taip ir išėjo“.

Automobilio „Citroen“ vairuotoja patvirtino, kad plati gatvė ją suklaidino. Mergina sakė galvojusi, kad šioje vietoje yra dvi eismo juostos, todėl drąsiai bandė aplenkti troleibusą. Gatvė šioje vietoje iš tiesų atrodo plati dėl „kišenės“, padarytos į teatrą žiūrovus atvežantiems autobusams. Tačiau ties nedideliu posūkiu gatvė staiga susiaurėja. Būtent šioje vietoje ir įvyko avarija.

„Iš tiesų, ne dažnai čia važinėju. Galvojau šiandien, kokį maršrutą pasirinkti, nes galėjau važiuoti ir kitu keliu. Pasirinkau šitą... O šitą mašiną aš taip mėgau...“, - sakė kiek daugiau nei dviejų metų vairavimo stažą turinti mergina.

Nuo 1973 m. transporto priemones vairuojantis troleibuso vairuotojas sakė, kad keleivių troleibuse buvo gana daug. Tačiau niekas per avariją nenukentėjo.

Per incidentą lengvajam automobiliui gana smarkiai apgadintas kairys šonas, troleibusui išdužo vidurinių durų stiklas, taip pat apgadintas šonas.

„Gerai, kad nebuvo greičio ir aš laiku sustojau. Sunkus troleibusas, jei būčiau važiavęs toliau, lengvą automobiliuką būtų nubloškęs į medį arba toliau esantį stulpą“, - tvirtino troleibuso vairuotojas.

Abu vairuotojai dėl avarijos aplinkybių nesiginčijo, tad buvo sutarta užpildyti eismo įvykio deklaracijas ir su jomis kreiptis į draudimo bendroves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.