Avarija Širvintų rajone: du žuvę vaikinai ir pistoleto mįslė

Du žmonės žuvo naktį iš šeštadienio į sekmadienį per avariją Širvintų rajone, kai nesuvaldytas automobilis didžiuliu greičiu rėžėsi į betonines tilto atramas. Dar du automobiliu važiavusius jaunuolius ugniagesiai perdavė medikams.

Per avariją Širvintų rajone žuvo du žmonės.<br>V.Balkūno nuotr.
Per avariją Širvintų rajone žuvo du žmonės.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 23, 2014, 3:59 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 8:43 PM

Nelaimė įvyko apie 3 valandą nakties Čiobiškio miestelyje, ant tilto. Į įvykio vietą atvažiavę greitosios pagalbos medikai konstatavo dviejų žmonių mirtį. Dar du automobilyje buvę vaikinai buvo gyvi.

Tačiau gydytojai patys ištraukti žuvusiųjų ir sužeistųjų iš sudaužyto automobilio nesugebėjo. Jie buvo užspausti. Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai.

Ugniagesiai, panaudodami specialią įrangą, žmones ištraukė iš sumaitotos mašinos. Pasak gelbėtojų, tai jauni vaikinai, jiems maždaug po dvidešimt metų.

Sužeistieji perduoti medikams.

Pirminiais duomenimis, automobilio „Audi A4“ vairuotojas V. V. (gimęs 1988 m.) viršijo saugų greitį, todėl leisdamasis nuo kalniuko posūkyje nesuvaldė mašinos ir ši rėžėsi į betonines atramas.

Pareigūnai jau nustatė ir visų keturių automobiliu važiausių jaunuolių tapatybes. Žinoma, kad žuvo 1992 m. ir 1995 m. gimę „Audi A4“ keleiviai. Dar vienas 1991 m. gimęs keleivis ir vairuotojas paguldyti į ligoninę. Visi keturi yra Širvintų rajono gyventojai. Gydytojai sužalotiems vyrams nustatė politraumas, jie paguldyti į traumatologijos skyrių.

Vairuotojo girtumui nustatyti paimtas kraujas.

Širvintų rajono policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą ir aiškinasi nelaimės smulkmenas.

Pareigūnams mįslę užminė sumaitotame automobilyje rastas ginklas.

Anot policijos, tikrindami nuolaužų krūva virtusį „Audi“ pareigūnai salone rado vyrišką rankinę, kurioje buvo galimai dujinis pistoletas, be šovinių, su viena apkaba.

Dėl rasto ginklo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.