Po skyrybų sutuoktiniai talžė vienas kitą

Po skyrybų išlikusias nuoskaudas kumščiais išliejusiai telšiškių porai teks minti teismo slenkstį.

Už smurtą teisiami bus abu buvę sutuoktiniai.<br>D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Už smurtą teisiami bus abu buvę sutuoktiniai.<br>D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-11-25 11:21, atnaujinta 2018-01-20 16:35

Už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą buvusiems sutuoktiniams gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Netikėtai pasibaigusi istorija prasidėjo pirmadienio vakarą, kai į policiją paskambino ir pagalbos paprašė 54 metų vyriškis. Jis pasiguodė, kad jo namuose Karaliaus Mindaugo gatvėje siautėja girta buvusi sutuoktinė – kelia triukšmą, daužo daiktus, muša per veidą.

Atvažiavę patruliai bute rado įkaušusią 48 metų moterį, kurią išsivežė į Telšių vyriausiąjį policijos komisariatą. Čia jai buvo nustatytas vidutinis girtumas.

Moteris ėmė guostis, kad pati yra sumušta, todėl pareigūnai iškvietė greitosios medikus. Šie patvirtino, kad telšiškei gali būti lūžęs šonkaulis.

Pirminė medikų diagnozė pasitvirtino, kai moterį apžiūrėjo Telšių ligoninės gydytojai. Jie konstatavo, kad lūžęs vienas kairės pusės šonkaulis, sumuštas veidas.

Nukentėjusioji apklausiama patvirtino, kad ją sumušė buvęs sutuoktinis. Jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę tą patį vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.