Avarija Vilniuje: inkasatorius galva suskaldė priekinį stiklą

Vilniuje į avariją pateko bendrovės G4S inkasatorių automobilis. Per incidentą nukentėjo vienas juo važiavęs apsaugos darbuotojas. Jis nuvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jaunas vyras galva suskaldė priekinį automobilio stiklą.

Vilniuje į avariją pateko inkasatorių automobilis.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniuje į avariją pateko inkasatorių automobilis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Dec 1, 2014, 3:16 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:24 AM

Pirmadienį 15 val. 10 min. Vilniaus policijai buvo pranešta, kad Erfurto ir Architektų gatvių sankryžoje susidūrė automobiliai „Volkswagen“ ir „Audi“.

Po susidūrimo medikų pagalbos prireikė vieno automobilio keleiviui. 22 metų vyras pradėjo skųstis galvos skausmais.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai ir policijos patruliai.

Paaiškėjo, kad į avariją pateko bendrovės G4S inkasatorių mikroautobusas „Volkswagen“. Po susidūrimo mikroautobusas dar trenkėsi į stulpą.

Vieną inkasatorių greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Liudininkai tvirtina, kad jis galėjo važiuoti neprisisegęs saugos diržo, todėl automobiliams susidūrus ir nukentėjo. Ant inkasatorių automobilio priekinio stiklo iš tiesų po avarijos labai gerai buvo matyti vieta, į kurią keleivio vietoje sėdėjęs apsaugininkas galėjo susitrenkti galvą. Keleivio pusėje stiklas buvo sueižėjęs.

Kaip tvirtino liudininkai, automobiliai važiavo priešpriešiais ir susidūrė dėl to, kad į kairę sukdamas „Audi“ nepraleido tiesiai važiuojančio mikroautobuso. O „Audi“ vairuotojas policijai sakė, kad inkasatorių mikroautobusas važiavo dideliu greičiu.

Per susidūrimą automobiliai gana smarkiai sumaitoti. Nei inkasatorių automobilis, nei klevo lapu pažymėtas „Audi“ važiuoti jau negalėjo.

Kas buvo gabenama inkasatorių automobiliu, kol kas nežinoma. Jo krovinys, apsaugininkams kruopščiai saugant įvykio vietą, buvo perkrautas į atvažiavusį kitą tos pačios bendrovės inkasatorių automobilį.

Vilniaus policija dėl avarijos pradėjo tyrimą ir tikrina įvykio liudininkų ir abiejų vairuotojų pasakojimus, bando nustatyti, kaip iš tiesų įvyko ši avarija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.