„VW Golf“ Vilniuje taranavo du automobilius, nukentėjo žmogus

Vienas žmogus buvo sužalotas ketvirtadienio vakarą Vilniuje susidūrus trims automobiliams. Avarija įvyko beveik po Vilniaus kelių policijos langais. Dėl incidento susidarė didžiulė transporto grūstis.

Per avariją nukentėjo žmogus, apgadinti trys automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Per avariją nukentėjo žmogus, apgadinti trys automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Dec 4, 2014, 7:59 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:01 PM

Incidentas šiek tiek prieš 19 val. įvyko Pilaitės pr. ir Sietyno g. sankryžoje, beveik po langais Vilniaus kelių policijai. Kaip vėliau sakė viena į avariją patekusi vairuotoja, sankryža gana sudėtinga dėl čia įrengtų šviesoforų. Jie pakabinti tiesiai vairuotojams virš galvos. Kiekvienai juostai skirtas atskira šviesoforo sekcija.

„Sustojus pirmam prie stop juostos, reikia galvą užvertus žiūrėti į viršų, kad susigaudytum, kokia šviesa dega tai juostai, kurioje stovi', - sako moteris, vairavusi automobilį „Kia Sportage“.

Pasak avarijos dalyvių, užsidegus žaliai šviesai „Kia Sportage“ pajudėjo, iš paskos pajudėjo 1989 m. gimusio vaikino vairuojamas automobilis „Suzuki“. Kažkas kažkur pyptelėjo garso signalu, „Kia“ stabtelėjo, iš paskos važiavęs „Suzuki“ irgi, o įsibėgėjęs „VW Golf“, vairuojamas merginos, jau nespėjo sustoti. 

„VW Golf“ taranavo „Suzuki“, šis nuo smūgio šoko į priekį ir rėžėsi į „Kia“.

Po susidūrimo į avarijos vietą buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai, mat buvo pranešta, kad viduriniame automobilyje liko užspaustas žmogus. Kol ugniagesiai atskubėjo į avarijos vietą, „Suzuki“ vairuotojas sugebėjo išsiropšti iš sumaitotos mašinos. Jam prireikė medikų pagalbos.

„Suzuki“ vairuotoją greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Tuo tarpu Vilniaus policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

Dėl incidento susidarė nemaža transporto grūstis važiuojant Pilaitės link. Du automobiliai po avarijos patys nebevažiavo, kol buvo sutvarkyta įvykio vieta transportas Pilaitės pr. judėjo gana lėtai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.