Girtų vyrų pasivažinėjimas Vilniuje baigėsi gėdinga nesėkme

„Pilna bagažinė įrankių. Statybininkai“, - atsiduso policininkas uždarydamas „Audi A4“ bagažinę. Automobiliu važiavę trys girti vyrai nepanoro prisipažinti, kuris iš jų šeštadienio vakarą Vilniuje vairavo avariją patyrusią mašiną, tad visi atsidūrė policijos komisariate. Vienam iš jų dar teks atsakyti ir už pasipriešinimą policijos pareigūnams.

Trijų girtų vyriškių pasivažinėjimas naktinio Vilniaus gatvėmis šeštadienio vakarą baigėsi gėdinga nesėkme.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Trijų girtų vyriškių pasivažinėjimas naktinio Vilniaus gatvėmis šeštadienio vakarą baigėsi gėdinga nesėkme.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Dec 6, 2014, 11:12 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:11 PM

Trijų girtų vyriškių pasivažinėjimas naktinio Vilniaus gatvėmis šeštadienio vakarą baigėsi gėdinga nesėkme. Posūkyje nesuvaldytas automobilis „Audi A4“ nuskriejo nuo kelio, trenkėsi į stulpą ir čia pat esantį medį. Incidentas apie 21 val. 30 min. įvyko Geležinio Vilko g. ir Žalgirio g. sankryžoje.

Į avarijos vietą atskubėję pareigūnai su girtais vyrais niekaip negalėjo išsiaiškinti, kuris iš jų vairavo. Nors girtoje kompanijoje buvo ir automobilio savininkas, jis kategoriškai neigė sėdėjęs prie vairo.

Vyrams buvo pranešta, kad aiškintis teks komisariate. Tai vienam vyriškiui nepatiko. Jis pasipriešino pareigūnams, į įvykio vietą atskubėjo dar keli policijos ekipažai.

Galiausiai girta kompanija šiaip ne taip buvo išgabenta iš įvykio vietos. O automobilis nugabentas į policijos saugomą aikštelę. Jis per avariją smarkiai apgadintas.

Nors žmonės nenukentėjo, incidentas šiek tiek apsunkino eismą Geležinio Vilko gatve. Atšokęs nuo medžio automobilis užtvėrė vieną eismo juostą. Tokiu metu Vilniaus gatvėse transporto judėjimas dar gana didelis, tad ties avarijos vieta nutįso nedidelė transporto spūstelė.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.