Vilniaus r. avariją sukėlęs „VW Golf“ spruko, nukentėjo senolė

Viena moteris buvo sužalota šeštadienį slidžiame Vilniaus rajono kelyje susidūrus dviem automobiliams. Avarijos kaltininkas iš įvykio vietos paspruko, o stengdamasis išvengti susidūrimo iš paskos važiavęs visureigis su priekaba užblokavo pusę kelio.

Avarijos kaltininkas paspruko, o medikai į ligoninę išvežė nukentėjusią senyvą moterį.<br>V.Balkūno nuotr.
Avarijos kaltininkas paspruko, o medikai į ligoninę išvežė nukentėjusią senyvą moterį.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Dec 6, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:50 PM

Incidentas kelyje Vilnius-Sudervė, apie porą kilometrų neprivažiavus Čekoniškių kaimo, įvyko maždaug 12 val. 10 min. Kaip vėliau įvykio vietoje lrytas.lt pasakojo į avariją patekusio automobilio „Opel Astra“ vairuotojas, jis važiavo nuo Vilniaus link Sudervės. Į vyriškio automobilio galą rėžėsi iš paskos atlėkęs automobilis „VW Golf“.

Nuo smūgio „Opel“ apsisuko ir nuskriejo nuo kelio. Tuo tarpu avarijos kaltininkas spruko iš įvykio vietos. Liudininkai tik spėjo pastebėti,kad prie vairo sėdėjo vidutinio amžiaus vyras. Automobilis nuvažiavo Čekoniškių link, o įvykio vietoje liko automobilio detalių krūvelė.

Gaudyti bėglio iš karto išvyko keli policijos ekipažai. Policininkai teigia, kad iš avarijos vietos nuvažiavusio automobilio valstybiniai numeriai pareigūnams žinomi.

Tuo metu kai įvyko avarija, Sudervės link važiavo ir visureigis „Range Rover“ su priekaba. Pamatęs, kaip „VW Golf“ rėžiasi į priekyje važiuojantį automobilį, visureigio vairuotojas bandė sustabdyti savo transporto priemone. Tačiau slidžiame ir apledėjusiame kelyje automobilį pradėjo mėtyti.

Visureigis užsiskersavo ir sustojo užblokuodamas pusę kelio. Kitų mašinų jis nekliudė.

Per avariją nukentėjo automobilio „Opel“ keleivė. Maždaug 80 metų moterį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę Vilniuje.

Kelias tuo metu, kai įvyko avarija, buvo apledėjęs, slidus. Vilniuje ir jo apylinkėse vietomis stebimas plikledis, vairuotojai turėtų būti atidūs. Avarijos vietoje paslysti buvo galima net ir einant pėsčiomis.

Vilniaus rajono policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą. Avariją sukėlusiam ir iš įvykio vietos pasprukusiam vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė ir tūkstantinė bauda bei teisės vairuoti atėmimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.