Vogta mašina – į mirtį

Senutėlį automobilį „Volkswagen Golf“ pavogę jaunuoliai pražudė savo bičiulį. Vagišiai bandė slėpti įkalčius, bet nespėjo – juos sulaikė kriminalistai.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys („Lietuvos rytas“)

Dec 12, 2014, 8:07 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:08 AM

Istorija prasidėjo trečiadienio naktį, kai į namus bičiulių parvestas 27 metų vyriškis ėmė namiškiams skųstis skausmais šone. Kol atvažiavo greitosios pagalbos ekipažas, nelaimėlis jau merdėjo, tad visos pastangos buvo perniek.

Jis spėjo papasakoti, kad važiavo draugų vairuojama mašina ir pateko į avariją.

Apie šią nelaimę sužinoję pareigūnai pradėjo aiškintis avarijos aplinkybes. Jiems pavyko rasti avarijos liudininkų, kurie parodė nelaimės vietą.

Nesuvaldytas automobilis „Volkswagen Golf“ į šalikelę nuslydo kelyje PikeliaiMažeikiai. Mašina kelis kartus vertėsi, iš jos iškrito ir susižalojo keleivis, jis vėliau mirė.

Avarijos vietoje mėtėsi valstybinis numeris, pagal kurį kriminalistai netruko nustatyti mašinos savininką.

Mažeikių gyventojas nustėro išgirdęs, kad avarijoje sužalojo žmogų. Jis buvo įsitikinęs, kad 1990 m. pagaminta kelių šimtų litų vertės mašina yra nesaugomoje aikštelėje.

Vis dėlto kriminalistams pavyko rasti siūlo galą, kuris juos nuvedė į sodininkų bendriją. Čia buvo rastos supjaustyto automobilio detalės.

18-metį įtariamąjį pareigūnai sulaikė vietoje, o antrąjį 20 metų mažeikiškį sučiupo vakar rytą. Įtariama, kad būtent šis vaikinas ir vairavo mašiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.