Kaune dingusios nepilnametės neranda nuo spalio pradžios

Policija trečią mėnesį ieško ir neranda iš profesinio mokymo centro Kaune išėjusios ir į namus negrįžusios septyniolikmetės Erikos Linkevičiūtės. Merginos mobilusis telefonas -- išjungtas.

Kaune dingo E.Linkevičūtė.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Kaune dingo E.Linkevičūtė.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 2:13 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:46 AM

Iš Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro nepilnametė išėjo ir dingo spalio 7-ąją. Po poros dienų dėl E.Linkevičiūtės dingimo Kauno apskrities policijos Žaliakalnio komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir paskelbė merginios paiešką.

Dingusioji anksčiau gyveno ir mokėsi Jiezne (Prienų r.).

Netrukus po dingimo merginos mobilusis telefonas dar kurį laiką buvo įjungtas, tačiau susisiekti su ja tyrėjams nepavyko.

Merginos požymiai: apie 17 metų amžiaus, 156 cm. ūgio, lieso kūno sudėjimo, rusvos spalvos, tiesių plaukų, mėlynų akių, vilkėjo trumpą medžiaginę striukę, mėlynos spalvos džinsus, avėjo ryškiais sportiniais bateliais.

Asmenis, žinančius E.Linkevičiūtės buvimo vietą, ją mačiusius ar turinčius kitokios vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Žaliakalnio policijos nuovados vyresniąją tyrėją Reginą Jefremovienę telefonais: (8 37) 303 749, 303 260.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.