Vilniaus policijai reikia mįslingos avarijos liudininkų

Vilniaus policija pati nekaip nenustato avarijos, per kurią sunkiai nukentėjo penkiolikmetė, aplinkybių. Todėl pareigūnai kreipiasi į visuomenę ir prašo atsiliepti liudininkus.

Vilniaus policija ieško avarijos liudininkų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija ieško avarijos liudininkų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 11:01 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:25 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, 2014 m. gruodžio 10 d. apie 19 val. 30 min. Vilniuje, Šeimyniškių gatvėje ties Kalvarijų gatve, automobilis BMW 318 partrenkė ir sužalojo pėsčiąją.

Šis įvykis iš pradžių buvo nutylėtas. Nei tą pačią dieną, nei žiniasklaidai pateikiamose įvykių suvestinėse apie nebuvo jokios informacijos. Tačiau penktadienį apie šią avariją buvo užsiminta Lietuvos kelių policijos tarnybos savaitės įvykių apžvalgoje.

Kaip buvo rašoma LKPT pranešime, gruodžio 10-osios, trečiadienio, vakare (19 val. 35 min.) Vilniuje, Konstitucijos prospekto, Kalvarijų ir Šeimyniškių gatvių sankryžoje, 19 metų vaikino vairuojamas automobilis BMW 318 kliudė per pėsčiųjų perėją, degant raudonam šviesoforo signalui, ėjusią 14 metų paauglę.

Nepilnametė dėl daugybinių sužeidimų paguldyta į Santariškių vaikų ligoninės Reanimacijos skyrių.

Sankryža, kurioje įvyko avarija, yra filmuojama. Policija nepraneša, ar pareigūnai turi avarijos vaizdo įrašą, iš kurio galėtų paaiškėti nelaimės aplinkybės. Kadangi pareigūnai ieško įvykio liudininkų, galima spėti, kad vaizdo įrašas gali būti netinkamas arba jo iš viso nėra.

Įvykį mačiusius liudytojus policija prašo kreiptis į Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komsiariato Kelių policijos valdybos Nysikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Ivoną Sobolevskienę (Vilniuje, Mėnulio g. 11, 509 kab.), tel. (8 5) 271 9458, mob. tel. 8 607 28677, el.p. ivona.sobolevskiene@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.