Tragedija Šilalės rajone: kilpoje rasta keturiolikmetė

Šilalės rajono policija aiškinasi aplinkybes, kurios keturiolikmetę galėjo pastūmėti į savižudybę.

Mergaitė pasikorė netoli namų.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Mergaitė pasikorė netoli namų.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 10:45 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:19 PM

Kaip pranešė Tauragės apskrities VPK, ketvirtadienį 20 val. 50 min. smaugvirvės kilpoje rastas nepilnametės (gimusi 2000 m.) kūnas. Pasikorusi mergaitė rasta netoli savo namų.

Neoficialiais duomenimis, pasikorusią dukrą rado tėvas.

Pasak kaimynystėje gyvenančių žmonių, mergaitę tėvai auklėjo griežtai. Ji buvo jauniausia šeimoje, brolis ir sesuo jau gyveno atskirus gyvenimus.

Seniūnė portalui lrytas.lt sakė, kad visas kaimas sukrėstas šio įvykio. „Visi pažįsta tą šeimą... Galiu patvirtinti, kad tėvai tikrai tvarkingi, padorūs, negeriantys, nebuvo įtraukti į socialinės rizikos šeimų sąrašą. Oi, tikrai ne!“, – emocingai kalbėjo moteris.

Penktadienio rytą seniūnijoje apsilankius pareigūnams, moterį ir jos koleges labai sukrėtė jų pranešta žinia. Mergaitė turėjo brolį ir seserį, tačiau jie jau suaugę. Pas seniūnę apsilankė ir sūnus.

„Mergaitė gerai mokėsi, giedodavo bažnyčioje, deklamuodavo eilėraščius per konkursus. Graži ir daili mergytė, visur jos būdavo pilna būdavo - joks renginys be jos neapsieidavo. Mūsų kultūros darbuotoja labai pergyvena. Labai gaila dėl tokios nelaimės, mes galime tik užjausti“, – kalbėjo seniūnė. 

Ar mergaitė galėjo būti kieno nors skriaudžiama? „Viskas jų šeimoje tikrai buvo gerai. Neįsivaizduoju kokį skausmą dabar išgyvena jos šeima“, – sakė kiekvieną savo seniūnijos šeimą pažįstanti seniūnė.   Daugiau įvykio aplinkybių policija nepraneša. Tačiau žinoma, kad dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įtariama savižudybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.