Šalia Marijampolės - tragiška automobilių kaktomuša

Sekmadienį apie 10 val.40 min. kelyje Kaunas - Marijampolė - Suvalkai, netoli Marijampolės, ties degaline "Stateta", susidūrė du lengvieji automobiliai "Audi A6". Žuvo vienas žmogus, kitas - sunkiai sužalotas.

Avarijos vietoje.<br>lrytas.lt nuotr.
Avarijos vietoje.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

2014-12-21 11:26, atnaujinta 2018-01-18 16:49

Pirminiais duomenimis, vienas "Audi", kuriuo iš Vokietijos vyko trys 1990 metais gimę klaipėdiečiai, į važiavo į priešingą eismo juostą ir trenkėsi į kitą tokios pat markės automobilį. Pastarojo vairuotojas bei keleiviai nesusižalojo. Ugniagesiai ištraukė į priešingą eismo juostą iš važiavusio "Audi" keleivį, vairuotojas buvo sunkiai sužalotas. Kitas keleivis patyrė nesunkių traumų. Avarijos priežastis aiškinasi Marijampolės policijos pareigūnai.

Šį savaitgalį tai trečioji panaši avarija. Šeštadienį Kėdainių rajone vilkikas susidūrė su automobiliu, kuriuo važiavo latvių šeima automobiliu. Žuvo moteris, traumų patyrė keturi jos vaikai ir vyras.

Apie šią avariją informacijos pirmadienį pateikė ir Policijos departamentas. Kaip rašoma pranešime, sekmadienį apie 10 val. 40 min. Marijampolės savivaldybėje, kelio Kaunas – Marijampolė – Suvalkai 52 km, automobilis „Audi A6“ (1 automobilis), kurį vairavo 1987 m. gimęs vyras, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kliudė priešpriešais važiavusius automobilius „Audi A6“ (2 automobilis), kurį vairavo 1973 m. gimęs vyras, ir „Mazda 626“, kurį vairavo 1966 m. gimęs vyras.

Eismo įvykio metu žuvo pirmo automobilio „Audi A6“ 1986 m. gimęs keleivis ir sužaloti vairuotojas (dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę) bei kartu važiavęs 1992 m. gimęs vyras (dėl kojos sumušimo gydomas ambulatoriškai).

Taip pat, sužalotas antro automobilio „Audi A6“ vairuotojas, kuris dėl riešo patempimo gydomas ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.