Mirė estrados dainininkas Adolfas Jarulis

Pirmadienį po sunkios ligos mirė estrados dainininkas Adolfas Jarulis. Jam buvo 73 metai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 10:33 PM

„Apie tai, kad mirė Adolfas, sužinojome vakar. Dabar organizuojamos jo laidotuvės“, – sakė grupės „Vairas“ vokalistas Rolandas Janušas.

A.Jarulis mokėsi Šiaulių J.Janonio vidurinėje mokykloje. Dainavo Šiaulių kultūros namų liaudies dainų ir šokių ansamblyje ir S.Jautako vadovaujamame chore, jis buvo Lietuvos filharmonijos estradinių ansamblių „Nemuno žiburiai“, „Estradinės melodijos“, „Žėrutis“, Lietuvos estradinio orkestro solistas. Vėliau – Klaipėdos liaudies operos solistas, Šiaulių senjorų bigbendo artistas.

Prieš keletą metų A.Jarulis su aktore Inga Norkute-Žviniene dalyvavo LNK muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai“. Tiesa, visame projekte A.Jarulis neišbuvo – kelionės iš Šiaulių į Vilnių, aštuonios valandos filmavimų, repeticijos nuvargino garbaus amžiaus dainininką, todėl I.Norkutei-Žvinienei buvo ieškomas naujas dueto partneris.

I.Norkutę-Žvinienę nuliūdino netikėta žinia: „Su Adolfu pirmą kartą ir susipažinau projekto metu. Mus siejo darbiniai santykiai, vėliau dainavau su kitu partneriu. Ši žinia labai netikėta ir liūdna.“

Prieš šešerius metus A.Jarulis dalyvavo ir TV3 transliuotame šlagerių konkurse „Švieski man vėl“. „Daug su A.Jaruliu dirbau. Be galo liūdžiu dėl išėjusio estrados briedžio. Tai buvo briedžių briedis - Adolfas turėjo ir ragus, ir balsą, ir didžiulę vyrišką jėgą, kurią jis nešė ant Lietuvos estrados scenos. Labai žemai lenkiam galvą prieš jį“, - kalbėjo Asociacijos M.A.M.A. vienas steigėjų, įvairių televizinių muzikos šou organizatorius Saulius Urbonavičius-Samas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.