Kaune naktį supleškėjo 3 brangūs automobiliai

Naktį į trečiadienį Kaune sudegė 3 automobiliai, nuostoliai gali siekti porą šimtų tūkstančių litų.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Dec 31, 2014, 10:30 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 8:00 PM

Apie gaisrą Chemijos gatvėje, individualios įmonės „Autaris“ patalpose gelbėtojamas buvo pranešta praėjus maždaug 40 minučių po vidurnakčio.

Atvykę gelbėtojai išvydo tris degančius automobilius, taip pat ugnies apimtus medinius garažo vartus. Kaitroje pražuvo praėjusiais metais pagaminti „BMW X3“ ir „Volkswagen Polo“, taip pat tik šiemet nuo konvejerio nuriedėjęs visureigis „Volkswagen Touareg“.

Visos transporto priemonės buvo po eismo įvykių, pargabentos iš užsienio ir Lietuvoje neregistruotos. Įmonės meistrai ketino jas remontuoti. Po gaisro liko vos kelios sveikos detalės.

Tyrėjai spėja, kad šįkart nelaimę lėmė neatsargumas. Nustatyta, kad gaisro židinys buvo greta automobilių stovėjusiame šiukšlių konteineryje.

Tikėtina, kad kažkas dar antradienį vakare į jį įmetė neužgesintą nuorūką ar degtuką. Degus daiktas lėtai smilko ir apie vidurnaktį jau įsišėlė liepsna, kuri persimetė ant mašinų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.