Ieškodami vieno dingusio 5-mečio, Vilniaus pareigūnai rado kitą

Vilniaus policijos pareigūnai penktadienį ieškodami vieno dingusio penkerių metų berniuko, rado kitą vienišą mažametį. Dingusio vaiko paieškai buvo mestos gausios pareigūnų pajėgos. Galų gale pareigūnams pavyko rasti ir vaiką, kurį neblaivi mama tiesiog pametė važiuodama autobusu.

lrytas.lt asociatyvi nuotr.
lrytas.lt asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 7:22 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 4:29 AM

Penktadienį apie 17 val. 30 min. į Vilniaus policiją kreipėsi neblaivi Karoliniškių gyventoja. Moteris sakė, kad važiuojant autobusu iš prekybos centro „Akropolis“ dingo jos 2009 m. gimęs sūnus. Neblaivi moteris berniuką tiesiog pamiršo autobuse. Važiuodama iš „Akropolio“, ji atsistojo ir išlipo, vaikas liko vienas.

Ieškoti vaiko buvo mestos gausios pareigūnų pajėgos. Tačiau kurį laiką surasti berniuko nepavyko nei artimiesiems, nei pareigūnams. Todėl Vilniaus policija su pagalbos prašymu per žiniasklaidą kreipėsi į visuomenę.

Policijos pagalbos prašyme buvo nurodyta vaiko apranga, policija spėjo, kad penkiametis gali būti prekybos centre „Akropolis“ arba šalia jo, taip pat Karoliniškėse šalia IKI parduotuvės A.J.Povilaičio g. 

Netrukus po to, kai policija paprašė vilniečių pagalbos, apie 19 val. 45 min., atrodė, kad istorija sėkmingai baigta ir vaikas surastas. Policijai paskambinęs autobuso vairuotojas pranešė, kad rado vienišą vaiką. Policija tikėjosi, jog tai ir yra dingęs penkiametis. Sutapo ir dingusio vaiko amžius, ir autobusas, kuriuo važiavo moteris, net rasto berniuko apranga buvo panaši.

Tačiau netrukus paaiškėjo, kad rastas dar vienas vienišas vaikas, bet ne tas, kurio ieškoma.

Dingusio penkiamečio paieška buvo pratęsta.

Mažiau nei po valandos policijai vis dėlto pavyko surasti dingusį vaiką. Su berniuko giminaičių pagalba jis buvo surastas greta IKI parduotuvės A.J.Povilaičio g. esančio paslaugų centro kirpykloje.

Šį kartą paaiškėjo, kad rastas tas vaikas, kurio ir buvo ieškoma, giminaičiai jį atpažino.

Vaikas perduotas artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.