Jehovos liudytojų kelionę Klaipėdoje nutraukė avarija

Penktadienio vakarą Klaipėdoje Vingio ir Smiltelės gatvių sankirtoje įvyko eismo įvykis. Susidūrė automobiliai „Audi“ ir „Volkswagen“. Labiausiai nukentėjo dvi „Volkswagen“ keleivės - moterys išvežtos į Klaipėdos ligoninę.

Susidūrimas buvo stiprus.<br>lrytas.lt nuotr.
Susidūrimas buvo stiprus.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-02 23:03, atnaujinta 2018-01-17 04:29

Avarija įvyko, kai 76 metų vairuotojas nepastebėjo važiuoti draudžiančio raudono šviesoforo signalo ir savo automobiliu „Volkswagen Passat“ per sankryžą važiavo tiesiai. Tuo metu „Audi“ vairavęs 24 metų vaikinas nespėjo sustabdyti ir rėžėsi į šoną. Iššovė visos „Audi“ saugos pagalvės - mašina važiavo trys vaikinai. Visi jie ištikti šoko išsiropštė iš automobilio ir ėmė kviesti pagalbą.

„Volkswagen“ vairuotojas klaipėdietis per avarija beveik nenukentėjo - didžiausią smūgio jėgą pajuto jo keleivės. Atvykę du greitosios pagalbos automobiliai sužalotas moteris išvežė į ligoninę.

Avariją sukėlęs pensininkas tikino, kad po Jehovos liudytojų pamaldų ramiai važiavo gatve, bet nepastebėjo, kad dega raudonas šviesoforo signalas.

Po smūgio „Volkswagen Passat“ užšoko ant saugumo salelės.

Policija tiria įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.