Milijonierius Ugnius Kiguolis pakliuvo į avariją

Ketvirtadienio popietę verslininkas Ugnius Kiguolis pakliuvo į avariją. Važiuojant magistrale Vilnius-Kaunas į jo „Mercedes-Benz S-Class“ automobilį įlėkė vilkiko padanga.

Per avariją Ugnius nenukentėjo, tačiau padanga nuplėšė nuo automobilio valstybinius numerius, sugadino groteles ir buferį.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Per avariją Ugnius nenukentėjo, tačiau padanga nuplėšė nuo automobilio valstybinius numerius, sugadino groteles ir buferį.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 8, 2015, 4:02 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:49 PM

Pats Ugnius nenukentėjo, tačiau padanga nuplėšė nuo automobilio valstybinius numerius, sugadino groteles ir buferį. Patirtą žalą verslininkas įvertino nemenka suma, tačiau dėl pinigų galvos nesuka – nuostolius padengs draudimas.

Naujienų portalui lrytas.lt Ugnius pasakojo, kad vilkiko padanga gulėjo numesta ant kelio. Vienas iš vairuotojų atsitrenkė į padangą ir ją išjudino.

„Staiga pamačiau, kad iš priešais važiuojančios mašinos ratų išlindo padanga. Tada ji trenkėsi į mano automobilį“, – sakė U.Kiguolis.

Jis patikino, kad viskas įvyko taip staiga, kad jis net nespėjo sureaguoti į artėjantį pavojų. Vis dėlto verslininkas tiki, kad tai jam padėjo išvengti rimtų sužeidimų.

„Gerai, kad nė nebandžiau išvengti padangos, nes galėjo daug blogiau pasibaigti. Kelio danga dabar labai slidi. Man atrodo, kad tokiais atvejais geriau visai nereaguoti ir sudaužyti automobilį, nei rizikuoti bandant išsisukti“, – sakė U.Kiguolis.

Iš kur vidury magistralės atsirado vilkiko padanga, Ugnius negalėjo atsakyti. Verslininkas svarstė, kad galbūt vilkiko vairuotojas keitė padangą, seną numesdamas tiesiog ant kelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.