Kaune per mįslingą gaisrą vyras apdegė sėdmenis

Kauno policija aiškinasi mįslingo gaisro, įvykusios Kovo 11-osios gatvės daugiabutyje, aplinkybes. Per gaisrą, įsiplieskusį vonioje, nukentėjo 65 metų buto šeimininkas – jis apdegė sėdmenis, galvoje buvo matyti kirstinė žaizda.

Ugniagesiai Kauno daugiabutyeje gyvenantį vyrą perdavė medikams. Šeimininkas buvo smarkiai apdegęs sėdmenis, galvoje aptikta kirstinė žaizda.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Ugniagesiai Kauno daugiabutyeje gyvenantį vyrą perdavė medikams. Šeimininkas buvo smarkiai apdegęs sėdmenis, galvoje aptikta kirstinė žaizda.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Jan 31, 2015, 10:14 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:49 PM

Ugnis vonios patalpoje suliepsnojo penktadienį prieš vidurnaktį, Kovo 11-osios gatvės 40 numeriu pažymėtame daugiabutyje.

Liepsnos iš vonios išplito į kambarį – apdegė medinė vonios apdaila, kilimas, rašomasis stalas, ant jo gulėję dokumentai, popieriaus lapai.

Per gaisrą nukentėjusį vyrą Greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Jis buvo apdegęs kūną ir smarkiai apsvaigęs nuo dūmų.

Gaisro priežastis dar nenustatyta.

Aiškinamąsi, ar šeimininkas namuose buvo vienas. Pirminiais duomenimis, ugniagesius iškvietė jo kaimynai, pajutę dūmų kvapą.

Neatmetama, jog prieš jį galėjo būti pavartotas smurtas. Tiesa, žaizda galvoje galėjo atsirasti ir nukritus pačiam nukentėjusiajam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.