Per žiaurią BMW avariją Panevėžio rajone žuvo trys žmonės

Trys žmonės žuvo ir du buvo sužaloti šeštadienio vakarą Panevėžio rajone nesuvaldytam automobiliui nuvažiavus nuo kelio ir įsirėžus į medį.

Žmones iš sumaitoto automobilio traukė ugniagesiai.<br>A.Švelnos nuotr.
Žmones iš sumaitoto automobilio traukė ugniagesiai.<br>A.Švelnos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Feb 7, 2015, 10:11 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:21 PM

Pranešimas apie nelaimę Paįstrio seniūnijoje, Gailiūnų kaime, šeštadienį gautas apie 21 val. 30 min. Buvo pranešta, kad nuo kelio nuskriejo ir į medį įsirėžė automobilis BMW 730. 

Į avarijos vietą nuskubėjo policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. 

Paaiškėjo, kad per avariją žuvo trys žmonės. Dar du buvo sužaloti ir išvežti į ligoninę.

Kai kuriuos žmones iš sumaitotos mašinos turėjo iškelti ugniagesiai gelbėtojai.

Sekmadienio rytą Policijos departamentas išplatino pranešimą, kuriame rašoma, kad kol kas nežinoma, kas vairavo automobilį.

Kaip teigiama pranešime, šeštadienį apie 21 val. 30 min. Panevėžio r., Gailiūnų kaime, kelio Panevėžys–Skaistgiriai–Pušalotas 13 km, automobilis BMW 730 (kas vairavo automobilį, aiškinamasi) kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir dešiniu šonu rėžėsi į pakelės medį.

Per eismo įvykį žuvo 22 metų A.B., 34 metų M.M. ir 33 metų Ž.A., o į Panevėžio ligoninę dėl politraumos pristatyti ir paguldyti 23-ejų M.B. ir 27-erių E.G. 

Tuo metu Panevėžio apskrities VPK informavo, kad avarija įvyko dėl to, jog vairuotojas kelio vingyje nepasirinko saugaus greičio.

Vietos gyventojai teigia, kad kelias tuo metu, kai įvyko avarija, buvo labai slidus. Miestelio gyventojai anksčiau kelerius metus iš eilės kelininkų vis reikalaudavo, kad šis kelias žiemą būtų barstomas. Šią žiemą pagaliau jis jau kelis kartus buvo pabarstytas, tačiau avarijos vakarą lyg tyčia buvo apledėjęs. 

Pasak Panevėžio policijos, žuvę vyrai buvo Pasvalio rajono (1992 m. gimęs A.B.), Pasvalio miesto (1980 m. gimęs M.M.) ir Pakruojo (1981 m. gimęs Ž.A.) gyventojai. Ligoninėje gydomi panevėžietis (1991 m. gimęs M.B.) ir Pasvalio rajono gyventojas (1987 m. gimęs E.G.).

Panevėžio r. policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.