Žioplumo vairuojant pasekmė – didžiulė transporto grūstis

Pirmadienį Kaune, Tunelio gatve vykusių vairuotojų laukė rimtas išbandymas. Vairuotojai turėjo apie valandą laukti, kol gelbėtojai patrauks siauroje gatvėje į eismo įvykį patekusius tris automobilius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 1:09 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:17 PM

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko apie 11 val., kai dviejų automobilių vairuotojai sustojo prie pėsčiųjų perėjos praleisti žmonių.

Geležinkelio stoties link vykusio automobilio „Audi A5“ vairuotojas kliūtį pastebėjo, kai saugiai sustabdyti transporto priemonę buvo jau per vėlu.

Nedėmesingo vairuotojo „Audi“ rėžėsi į abu automobilius, juos apdaužė, o svarbiausia – ilgam uždarė eismą judrioje Tunelio gatvėje.

Eismą pavyko atnaujinti maždaug po valandos, kai nuo kelio buvo patraukti aplamdyti automobiliai, o gelbėtojai nuo kelio dangos nuplovė išsiliejusius skysčius.

Pasak liudininkų, milžiniška automobilių grūstis buvo nusidriekusi net iki VI-ojo forto rajone esančio Kauno technologijos universiteto „Santakos“ slėnio rūmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.