Šilalės rajone rasti mįslingomis aplinkybėmis mirę sutuoktiniai

Šilalės rajone – mįslinga sutuoktinių mirtis. Jucaičių gyventojai spėlioja, kas nutiko dviem šio kaimo gyventojams. Namuose negyvi buvo rasti 61 m. vyras ir 63-ejų moteris. Jie buvo vyras ir žmona.

Sutuoktiniai gyveno šioje sodyboje.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Sutuoktiniai gyveno šioje sodyboje.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 5:20 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:00 PM

Pensininkų kūnus rado kaimynai. Pastabūs žmonės atkreipė dėmesį, kad nebesimato kaimynų, o jų šuo jau kelias dienas nešertas.

Ūkiniame pastate įrengtame bute sutuoktiniai buvo rasti negyvi. Pirminiais duomenimis, smurto žymių neaptikta. Moterį mirtis užklupo lovoje, o vyras buvo rastas gulintis ant grindų.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Įtariama, kad vyriškis ir moteris mirė dėl tos pačios priežasties. Tiriamos įvairios versijos – neatmetama, kad sutuoktiniai galėjo mirti apsinuodiję alkoholiu arba smalkėmis.

Kaimynystėje gyvenantys žmonės pasakojo, kad vyrą ir žmoną turėjo ištikti staigi mirtis, nes kitu atveju jie būtų išgirdę pagalbos šauksmus – kaimynus skiria tik kiemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.