Pastate prie Kauno „Akropolio“ – vyro lavonas

Penktadienio vakarą Kauno policija gavo pranešimą apie rastą negyvo vyro kūną. Nuvykę į įvykio vietą Karaliaus Mindaugo prospekte, nebaigtame statyti, apleistame „Respublikos“ viešbutyje, pareigūnai pamatė pusiau uždengtą lavoną. Įtariant, kad vyras galėjo būti nužudytas, iš karto buvo iškviesti kriminalistai ir ekspertai.

Apleistas viešbutis, kuris gadina Kauno veidą, jau senokai tapo valkatų ir benamių prieglobsčiu.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo.
Apleistas viešbutis, kuris gadina Kauno veidą, jau senokai tapo valkatų ir benamių prieglobsčiu.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-06 21:54, atnaujinta 2018-01-11 09:03

Į Kauno „Akropolį“ ėję lrytas.lt skaitytojai patvirtino matę policijos ir medikų automobilius ir pareigūnus šalia pastato vaiduoklio, kuris yra greta minėto prekybos centro.

Atvykę policijos tyrėjai bei ekspertai apžiūrėję palaikus akivaizdžių smurto žymių nenustatė. Pagal rastą asmens dokumentą nustatyta 67 metų velionio asmenybė.

Kol kas nežinoma, kas galėjo nulemti vyro mirtį. Į šį klausimą turės atsakyti išsamų tyrimą atliksiantys teismo medicinos ekspertai.

Manoma, jog miręs vyras – čia prieglobstį radęs benamis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.