Mirtina kaktomuša Kelmės r.: sumaitoti 2 automobiliai, 1 žuvęs

Vienas žmogus žuvo šeštadienį prieš pietus Kelmės rajone susidūrus Estijos įmonei priklausančiam vilkikui ir lengvajam automobiliui.<br>Kelmės PK nuotr.
Vienas žmogus žuvo šeštadienį prieš pietus Kelmės rajone susidūrus Estijos įmonei priklausančiam vilkikui ir lengvajam automobiliui.<br>Kelmės PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 7, 2015, 3:03 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 7:55 AM

Vienas žmogus žuvo šeštadienį prieš pietus Kelmės rajone susidūrus Estijos įmonei priklausančiam vilkikui ir lengvajam automobiliui.

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, avarija kelyje Šiauliai-Kelmė, ties Palšių kaimu, šeštadienį įvyko apie 11 val. 34 min. Čia susidūrė Estijos bendrovei priklausantis krovininis automobilis „Scania“ ir lengvasis „VW Passat“.

Kraupi kaktomuša įvyko iki Kelmės likus maždaug 10 km.

Automobiliams susidūrus, krovininis automobilis nuskriejo nuo kelio, o sumaitotas lengvasis liko šalikelėje.

Po susidūrimo į avarijos vietą buvo iškviesti policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Buvo pranešta, kad po avarijos lengvajame automobilyje liko prispaustas žmogus.

Paaiškėjo, kad lengvojo automobilio vairuotojas yra žuvęs. Jo kūną, panaudoję gelbėjimo techniką, iš metalo laužo krūvos ištraukė ugniagesiai.

Telšių apskrities VPK pranešė, kad pirminiais duomenimis, 56 m. Klaipėdos r. gyventojo vairuojamas automobilis „VW Passat“ su vilkiku susidūrė išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą. 

Vilkiką „Scania“ vairavo 42 metų blaivus Estijos pilietis. Jis rimtesnių sužalojimų nepatyrė.

Avarijos aplinkybes toliau aiškinasi Kelmės r. policijos pareigūnai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.