Automobilį pavogęs jaunuolis netrukus atsidūrė ligoninėje

Ligoninėje atsidūrė jaunuolis, kurį Rokiškio r. gyventojas apkaltino automobilio vagyste. Vaikinas mašinos nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

Automobilio vagyste apkaltintas vaikinas nesuvaldė mašinos, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Automobilio vagyste apkaltintas vaikinas nesuvaldė mašinos, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-10 09:37, atnaujinta 2018-01-11 02:21

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, Rokiškio r. gyventojas (gim. 1928 m.) pareigūnams pranešė, kad pirmadienį apie 10 val. 10 min. jis pastebėjo, jog iš garažo Rokiškio r., Juodupės seniūnijoje, Stoniškio kaime, pavogtas automobilis „Audi 80“.

Apie 11 val. 30 min. automobilis po eismo įvykio buvo rastas Rokiškio r., Piepalių kaime. Automobilį vairavęs vaikinas (gim. 1990 m.), gyvenantis Rokiškio r., dėl patirtos galvos traumos išvežtas į Panevėžio ligoninę.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.