Kauno rajone gaisras siaubė gyvenamąjį namą – žuvo žmogus

Didžiulis gaisras penktadienio pavakare įsisiautėjo Kauno rajone. Kovoti su ugnimi nusiųstos gausios ugniagesių pajėgos.

Gesinti šio gaisro nusiųstos gausios gelbėtojų pajėgos.<br>R.Jakubavičienės nuotr.
Gesinti šio gaisro nusiųstos gausios gelbėtojų pajėgos.<br>R.Jakubavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-13 18:40, atnaujinta 2018-01-10 12:41

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, penktadienį apie 18 val. 06 min. gautas pranešimas, kad Kauno r., Alšėnų seniūnijoje, Kvesų kaime, dega medinis gyvenamasis namas. Pranešta,kad viduje gali būti žmonių.

Į gaisro vietą atvykę pirmieji gelbėtojai dviejų aukštų medinį namą rado jau apimtą liepsnos. Ugniagesiai paprašė siųsti papildomus gelbėtojų automobilius.

Praėjus pusvalandžiui po pranešimo į gaisro vietą jau buvo nusiųstos net septynios autocisternos. Užgesinus gaisrą name  rastas sudegęs nenustatytos tapatybės ir lyties kūnas. Nei namo savininkas, nei žuvusiojo tapatybė kol kas nenustatyta. Nežinomos ir gaisro priežastys.

Dar vienos aukos pareikalavo penktadienio vakarą  Vilniaus rajone kilęs gaisras.  Eitminų kaime užsidegus gyvenamajam namui,  žuvo galimai 80-metė moteris. Kas šio namo  savininkas, taip pat nustatinėjama. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.