Kaune susikibo du vairuotojai: kuris kaltas dėl susidūrimo?

Prie pat Kauno geležinkelio stoties šeštadienį ryte „Renault Laguna“ rėžėsi į maršrutinį mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“. Teko įsikišti policijos pareigūnams, nes vairuotojai nesutarė, kuris kaltas dėl šio susidūrimo.

„Renault Laguna“ smarkiai sulamdyta, tačiau žmonės liko sveiki.<br>A.Karaliūno nuotr.
„Renault Laguna“ smarkiai sulamdyta, tačiau žmonės liko sveiki.<br>A.Karaliūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 14, 2015, 10:49 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 11:53 AM

„Renault Laguna“ vairuotojas pasakojo, kad jis važiavo M.K.Čiurlionio gatve, antrąja eismo juosta. Trečiąja eismo juosta važiavusio mikroautobuso vairuotojas esą sumanė įsukti į aikštelę greta gatvės ir staigiai pakeitė judėjimo kryptį.

Lengvasis automobilis rėžėsi į galinę „Mercedes-Benz Sprinter“ dalį. Mikroautobusas nukentėjo menkai, o „Renault Laguna“ priekinė dalis visiškai sumaitota, ant asfalto išbėgo įvairūs skysčiai.

Pasak „Renault Laguna“ vairuotojo, prie mikroautobuso vairo sėdėjęs vyriškis iš pradžių lyg ir pripažino savo kaltę, tačiau netrukus atvyko įmonės, kuriai priklauso transporto priemonė, vadovė ir vairuotojo tonas pasikeitė.

Moteris garsiai piktinosi lengvojo automobilio vairuotojo elgesiu, savaip aiškino įvykio aplinkybes, todėl nuspręsta kviesti policijos patrulių ekipažą. Žmonės įvykio metu nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.