Verslininką Žilviną Grigaitį prislėgė tėvo netektis

Lietuvos pramogų pasaulio atstovas, verslininkas Žilvinas Grigaitis neteko savo tėvo. Kaip anksčiau buvo užsiminęs pats Ž.Grigaitis, tėvas ilgą laiką sirgo ir gulėjo ligoninėje.

Žilvinas Grigaitis neteko tėvo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Žilvinas Grigaitis neteko tėvo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 11:48 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:45 PM

Tai ne pirma didelė netektis verslininko šeimoje. Prieš pusantrų metų anapilin iškeliavo ir Ž.Grigaičio mama. 70-ies Milda Grigaitienė mirė po ją ištikusio infarkto.

Kaip anksčiau verslininkas pasakojo „Lietuvos ryto" televizijai, mamai netikėtai išėjus iš šio pasaulio jį užgriuvo rūpesčiai, nuo kurių mama jį ilgą laiką saugojo.

Verslininkas taip pat minėjo, kad tėtis ne pirmus metus sunkiai sirgo, buvo patyręs tris insultus. Žinomam vyrui buvo sunku rūpintis tėvu, mat nežinojo, kaip elgtis su ligoniu.

„Susidūręs su skaudžia realybe turėjau greitai priimti sprendimus, daug sužinoti, iš dalies aukoti savo asmeninį gyvenimą, kad įkvėpčiau tėvui noro gyventi, kad ir kaip tai jam būtų sunku. Neįgaliam žmogui Lietuvoje sudėtinga, infrastruktūra neišplėtota, sunku gauti tam tikrų paslaugų. Australų požiūris į slaugą, rūpinimąsi sergančiais tėvais yra kitoks, dėl to tarp mudviejų su žmona net kilo nesutarimų ir pykčių, bet aš kitaip negaliu. Taip esu išauklėtas ir, kad ir kur būčiau, bet kada esu pasiruošęs grįžti pas tėtį, kai tik prireiks“, – tuomet pasakojo vyras.

Abu Ž.Grigaičio tėvai gyveno Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.