Po automobilių kaktomušos prie Nemenčinės – 6 sužeisti žmonės

Net šeši žmonės buvo sužaloti sekmadienį po pietų Vilniaus rajone kaktomuša susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Penkiems iš nukentėjusiųjų prireikė rimtesnės medikų pagalbos, šeštas, kaip įtariama, vieno automobilio vairuotojas, aiškinasi policijai. Manoma, kad jis galėjo būti neblaivus.

Po dviejų automobilių kaktomušos Vilniaus r. prireikė ir ugniagesių, ir greitosios pagalbos medikų.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Po dviejų automobilių kaktomušos Vilniaus r. prireikė ir ugniagesių, ir greitosios pagalbos medikų.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 22, 2015, 1:41 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:40 PM

Incidentas kelyje Nemenčinė–Maišiagala, netoli Ažulaukės kaimo, įvyko apie 13 val. 10 min. Policijos patruliams ir greitosios pagalbos medikams atskubėjus į įvykio vietą paaiškėjo, kad čia kaktomuša susidūrė automobiliai „Audi“ ir „Volkswagen Passat“. 

Po smūgio automobiliai nuskriejo į skirtingus kelkraščius, o „Audi“ vairuotojas liko įkalintas metalo laužo krūva virtusiame automobilyje. Jį teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams. Į ligoninę taip pat išvežti du kartu važiavę keleiviai, tarp jų yra bent vienas vaikas.

Automobiliu „Volkswagen Passat“ važiavę trys vyrai taip pat buvo sužeisti. Vairuotojas nukentėjo lengviausiai – susigurino nosį. Jis liko avarijos vietoje ir aiškinosi policijos pareigūnams.

Tuo metu vienas keleivis skundėsi krūtinės skausmais, kitas susitrenkė ranką. Abu pateko į medikų globą.

Vilniaus rajono policija dėl įvykio pradėjo tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes. 

„VW Passat“ vairuotojui nustatytas 2,49 prom. girtumas

Pirmadienį policija patvirtino, kad automobilio „VW Passat“ vairuotojas buvo girtas. Pasak policijos, būtent jis ir sukėlė šią avariją.

Kaip rašoma lrytas.lt perduotoje policijos informacijoje, sekmadienį apie 13 val.  06 min. Vilniaus r., kelio Vievis-Maišiagala-Nemenčinė 48 km, automobilio „VW Passat“ vairuotojas (gim. 1966 m.),  būdamas neblaivus (nustatyta 2,49 prom. girtumas), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Audi 100 Aavant“, kurį vairavo automobilio savininkas (gim. 1978 m.).

Eismo įvykyje nukentėjo automobilio „Audi“ vairuotojas, kuris dėl krūtinės sumušimo, dešinio kelio sumušimo ir dešinės kojos šeivikaulio lūžimo buvo pristatytas ir paguldytas  į Vilniaus Respublikinę universitetinę ligoninę.

Taip pat nukentėjo kartu važiavę keleiviai: 2008 m. gimusi nepilnametė, kuri dėl dešinio žastikaulio lūžio buvo pristatyta ir paguldyta į Santariškių klinikas, 2013 m. gimęs vaikas, kuris dėl bendro kūno sumušimo buvo pristatytas į Santariškių klinikas ir po suteiktos medicininės pagalbos išleistas namo. 

Automobiliu „VW Passat“ važiavę žmonės patyrė lengvesnių sužalojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting