Kaune automobilis rėžėsi į troleibusą, nukentėjo 2 žmonės

Kaune temstant lengvasis automobilis rėžėsi į troleibusą, nukentėjo 2 žmonės, o Kovo 11-osios gatvė kurį laiką tapo sunkiai pravažiuojama.

Eismo nelaimė Kovo 11-osios gatvėje.<br>A.Karaliūno nuotr.
Eismo nelaimė Kovo 11-osios gatvėje.<br>A.Karaliūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Apr 11, 2015, 10:33 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:13 AM

Pirminiais duomenimis, automobilis „Peugeot 307“ rėžėsi į troleibusą „Škoda“, kuris buvo sustojęs stotelėje. Susidarė įspūdis, kad lengvojo automobilio vairuotojas net nebandė stabdyti, mašina visiškai suniokota.

Liudininkai pasakojo neva vairuotojas mėgino bėgti, tačiau buvo sučiuptas policijos pareigūnų. Atrodo, jis prie vairo sėdo smarkiai įkaušęs. Alkoholio matuokliu kauniečiui nustatytas daugiau kaip 2 promilių girtumas. Vėliau tiek jam, tiek keleiviui prireikė medikų pagalbos. Sužalojimai nėra sunkūs, pavojus gyvybei negresia.

Siauroje Kovo 11-osios gatvėje daugiau kaip valandai sutriko eismos, o visai netoliese, Taikos prospekte įvyko dar vienas susidūrimas. Spėjama, kad vairuotojas tiesiog užsižiopsojo į anksčiau susidūrusias transporto priemones ir nenuspaudė stabdžių paminos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.