Per avariją Vilniuje nukentėjo motociklininkas

Motociklo nesuvaldęs vairuotojas nuo jo nukrito ir susižalojo. Avarija įvyko šeštadienio popietę, Vilniuje, Oslo gatvėje.

Atšilus orui, padaugėjo motociklų avarijų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Atšilus orui, padaugėjo motociklų avarijų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2015, 6:19 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:30 AM

Netoli degalinės, važiuojant miesto centro link, sugedo BMW markės automobilis. Jo vairuotoja sustojo kelkraštyje ir, kaip reikalauja taisyklės,  pastatė avarinį ženklą.  Jį pamatęs automobilio  “Audi“ vairuotojas šiek tiek pristabdė. Tuo metu jam iš paskos atlėkė motociklininkas.

Manoma, jog jis per vėlai pastebėjo pristabdžiusį automobilį ir sustoti nespėjo.  Vyras stabdydamas guldė motociklą ant šono, šiek tiek kliudė „Audi“ automobilį, apvirto ir nukrito nuo motociklo. 

Abi transporto priemonės apgadintos nesmarkiai. Pavojingų sužalojimų nepatyrė ir motociklo vairuotojas, tačiau medikai nusprendė jį apžiūrėti ligoninėje. 

Dar viena avarija beveik tuo pačiu metu įvyko kelyje Vilnius-Klaipėda, netoli Elektrėnų. Dėl kol kas nežinomų priežasčių apsivertė lengvasis automobilis. Po avarijos blogai pasijuto septynerių metų vaikas – jį ėmė pykinti.

Sveikatos patikrinimui jis nuvežtas į ligoninę. Medikai aiškinsis, ar vaikas patyrė galvos sumušimą, ar blogai pasijuto dėl išgąsčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.