Dingusios moters mįslė: sukrėstas vyras kalba apie „Facebook“

Policija jau trečią parą intensyviai ieško dingusios Linkuvos miesto (Pakruojo rajonas) gyventojos 22 metų Samantos Rakauskaitės. Jaunos moters sugyventinis pasigedo atsikėlęs šeštadienio rytą. Vyras liko su 2 metų sūnumi.

Paslaptingai dingusios moters sužadėtinis sako po šio įvykio negalintis užmigti.<br>„Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Paslaptingai dingusios moters sužadėtinis sako po šio įvykio negalintis užmigti.<br>„Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 10:08 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:24 PM

Policija antradienio rytą portalą lrytas.lt informavo, kad dingusios moters paieškos rezultatų nedavė, o įtariamųjų ir liudininkų kol kas taip pat nėra. Pareigūnai šiuo metu tiria įvairias versijas – nuo pagrobimo iki savižudybės.

Sugyventinis pasakojo, kad iš vakaro moteris vakarojo su draugėmis, paskui jie dar kartu šnekučiavosi, o rytą moters namuose jau nebuvo. Jis neatmeta ir galimybės, kad jo gyvenimo draugė galėjo išeiti pas kitą, praneša „Lietuvos ryto" televizija.

Antradienį vidurdienį pranešta, kad Pakruojo rajono policijos komisariato vykdytą tyrimą perima kolegos iš Šiaulių.

Drauge pavakarojo, o ryte neberado

Šeštadienį rytą pabudęs vyras rado atrakintas duris ir atrodė, kad moteris būtų trumpam išėjusi, nes pasiėmė tik telefoną ir cigarečių. Namie ji paliko miegantį vyrą ir 2 metų sūnų. Vyras tikina, kad moteris anksčiau niekada nebuvo taip pasielgusi.

Paslaptingai dingusios moters sužadėtinis sako po šio įvykio negalintis užmigti. Vyro teigimu, moteris iš namų dingo kaip į vandenį nieko neperspėjusi, nes vakare jie dar vakarojo prie vieno stalo.

„Jos su drauge sėdėjo, šnekėjosi, o aš dar į miestą nuėjau nupirkti šampano, traškučių. Žiūrėjome televizorių, viskas buvo gerai. Grįžo brolis, aš dar pas jį nuėjau šuniuko pažiūrėti, paskui grįžau apie 24 val. Dar parūkėme prie krosnies, šnekėjome, tarėmės, ką veiksime rytoj“, – pasakojo sunerimęs sugyventinis.

Su sužadėtine vyras nuėjo miegoti, tačiau rytą atsibudęs šalia jos nerado. Jis teigė iškart skambinęs sužadėtinei, tačiau ji neatsakė, vėliau telefonas buvo išjungtas.

Moters dingimas nustebino ir jaunos poros kaimynus. Jie tikina, kad ji niekada nepalikdavo vaiko vieno.

Išėjo pas kitą?

Nuo mokyklos laikų draugaujanti, o prieš trejus metus senelių dovanotame name apsigyvenusi pora augina sūnų. Moteris neseniai susirado darbą. Dingimo versijų atsirado ne viena.

„Tų versijų yra visokių. Darbe šnekėjau su jos kolegėmis, jos sako, kad nebūtų ko nors susiradusi per „Facebook“. Būtų slėpusi nuo visų – ir nuo draugių, o daugiau nieko neaišku“, – pokalbius prisiminė ir abejonėmis dalijosi sugyventinis.

Paklaustas, ar galėjo pas kitą išeiti, vyras prisiminė, kad ji bendraudavo su kažkuo, viską draugėms pasisakydavo.

Vienas su mažamečiu vaiku likęs vyras neslepia skausmo ir jaučiasi sutrikęs. Jis tikisi, kad antroji pusė dar pareis: „Taip nebūna. Juk vaikas namie, net nežinau.“

Daugiau apie šią istoriją žiūrėkite „Lietuvos ryto" televizijos reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.