Per avariją Panevėžio rajone žuvo moteris

Viena moteris žuvo ir dar vienas žmogus buvo sužalotas pirmadienį Panevėžio rajone susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui.

Per avariją Panevėžio rajone žuvo moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per avariją Panevėžio rajone žuvo moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-14 09:35, atnaujinta 2018-01-06 21:36

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 5 val. 53 min. Panevėžio r., kelio Panevėžys–Pasvalys–Ryga 12-ame km, automobilis „Audi A6“, kurį vairavo 43-ejų metų moteris, išvažiuodamas nuo kelkraščio į pagrindinį kelią, nepraleido ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu DAF su priekaba, kurį vairavo 35-erių metų Lenkijos pilietis.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Audi A6“ vairuotoja, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę. Apie 7 val. 10 min. moteris mirė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad po avarijos moteris buvo prispausta automobilyje, ją iš metalo laužo krūvos traukė ugniagesiai.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojai. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.