Vilniaus r. susidūrus 2 automobiliams sužeisti abu vairuotojai

Du žmonės buvo sužaloti trečiadienį Vilniaus rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.

Du žmonės buvo sužaloti trečiadienį Vilniaus rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.<br>Vilniaus r. PK nuotr.
Du žmonės buvo sužaloti trečiadienį Vilniaus rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.<br>Vilniaus r. PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 2:21 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:58 AM

Avarija apie 12 val. 30 min. įvyko Maišiagalos seniūnijoje. Policijai buvo pranešta, kad senajame Ukmergės pl. susidūrė automobiliai „Audi“ ir „Nissan“.

Į avarijos vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė abiejų automobilių vairuotojus. Pirminiais duomenimis, abu patyrė kaklo traumas.

Baigiantis darbo diena policija pateikė daugiau informacijos apie šį įvykį. Kaip rašoma policijos pranešime, antradienį apie 12 val. 31 min. gautas pranešimas, kad Vilniaus r., Maišiagalos seniūnijoje, Gudelių kaime, senajame Ukmergės kelyje susidūrė automobiliai „Nissan“ ir „Audi“.

Nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai. „Nissan“ vairavusiam vyrui (gim. 1981 m.) ligoninėje diagnozuotas galvos ir dešinio kelio sumušimas. Jis išleistas gydytis namuose.  

„Audi“ vairuotoja (gimusi 1983 m.) taip pat buvo pristatyta į gydymo įstaigą ir dėl kairiojo raktikaulio lūžio ir po medikų apžiūros išleista namo.

Vilniaus r. policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.