Liudininkų akivaizdoje Kaune sudegintas „Audi A4“

Kaune naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį piktadariai sudegino automobilį „Audi A4“. Incidentą mačiusi liudininkė teigia, kad įvykis privertė sunerimti.

Liudininkų akivaizdoje Kaune naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį sudegintas „Audi A4“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Liudininkų akivaizdoje Kaune naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį sudegintas „Audi A4“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-23 11:20, atnaujinta 2018-01-06 03:20

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1 val. 48 min. gautas pranešimas, kad Kaune, Taikos pr., dega automobilis.

Į incidento vietą buvo nusiųstos dvi autocisternos.

Po dešimties minučių gelbėtojams atvykus nurodytu adresu, automobilis „Audi A4“ (pagamintas 1997 m.) degė atvira liepsna.

Ugniagesiai praneša, kad sudegė automobilio variklio priekinė dalis, apsilydė priekinių durelių plastikinės detalės, sutrūko priekinis stiklas, termiškai paveiktos salono plastikinės detalės.

Įtariama, kad automobilis buvo padegtas.

Įvykio liudininke tapusi Justina G., redakcijai atsiuntusi ir filmuotą medžiagą apie šį incidentą, pranešė, kad gaisrą atvykę gelbėtojai užgesino gana greitai.

„Tai buvo buvo pirmoji naktis naujame bute. Kadangi tai vis dar yra svetima vieta, negalėjau užmigti. Apie 1 val. 45 min. išgirdau kažkokį triukšmą lauke, pradėjo kaukti automobilių signalizacija“, – apie tai, kaip viskas prasidėjo pasakojo mergina.

Liudininkė teigia, kad aplinkiniuose kiemuose buvo paliktas ir jos automobilis, todėl pasidarė šiek tiek neramu. Netrukus pasigirdo stiprus pokštelėjimas.

„Neapsikentusi nusprendžiau dėl šventos ramybės nueiti ir pažiūrėti kas lauke vyksta. Išėjusi į balkoną pamačiau atvira liepsna degantį automobilį daugiaaukščių stovėjimo aikštelėje. Degantis automobilis buvo apsuptas kitų mašinų. Puoliau ieškoti telefono, kad iškviesčiau ugniagesius, bet kaip tik tuo metu tolumoje pamačiau mirksinčius švyturėlius“, – sakė Justina G.

Nors gelbėtojai gaisrą užgesino greitai, mergina teigia, kad pirma naktis naujoje vietoje paliko slogų įspūdį ir atnešė bemiegę naktį.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Dėkojame Justinai G. už pasakojimą ir vaizdo medžiagą! Jūs irgi tapote įvykio liudininku? Turite vaizdo medžiagos ar nuotraukų? pasidalinkite viskuo su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.