Prienų r. krovininiai automobiliai sumaitojo „Audi“, žuvo žmogus

Vienas žmogus žuvo ketvirtadienį Prienų rajone susidūrus trims automobiliams – tarp krovininių automobilių patekusio „Audi 80“ vairuotojas.

„Audi“ buvo stipriai sumaitota.<br>Įvykio liudininko nuotr.
„Audi“ buvo stipriai sumaitota.<br>Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 23, 2015, 2:51 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:47 AM

Avarija ketvirtadienį įvyko Prienų r., netoli Balbieriškio. Policijai buvo pranešta, kad čia susidūrė trys automobiliai.

Netrukus paaiškėjo, kad per avariją žuvo žmogus.

Alytaus apskrities VPK lrytas.lt sužinojo, kad avarija įvyko kelio Kaunas-Prienai-Alytus 46 km, ties nusukimu į Balbieriškį. Pirminiais duomenimis, 52 metų Balbieriškio seniūnijos gyventojas Viktoras Š. automobiliu „Audi 80“ važiavo Prienų link ir bandė pasukti į kairę, į Balbieriškį.

Į kairę sukantį automobilį per vėlai pamatė iš paskos važiavusio krovininio automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojas (gim. 1983 m.), gyvenantis Kaune. Jis dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau sunkvežimis vis tiek trenkėsi į galinį šoną lengvajam automobiliui.

Nuo smūgio „Audi“ pradėjo suktis, išskriejo į priešingos krypties eismo juostą ir galu susidūrė su priešais važiuojančiu kitu krovininiu automobiliu „Mercedes Benz“, kurį vairavo 1984 m. gimęs Kauno gyventojas.

Per avariją žuvo „Audi“ vairuotojas. Krovininių automobilių vairuotojai nenukentėjo. Pasak policijos, abu buvo blaivūs.

Liudininkai praneša, kad vaizdas po avarijos įvykio vietoje buvo kraupus. Visa „Audi“ galinė dalis buvo sulindusi į priekį, iš mašinos praktiškai nieko nebeliko.

Pasak liudininkų, į avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai. Policija pranešė, kad jie iš lengvojo automobilio ištraukė žuvusiojo kūną.

Prienų r. policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Penktadienio rytą Policijos departamentas išplatino pranešimą, kuriame pateikė oficialią avarijos versiją. 

Kaip rašoma pranešime, ketvirtadienį apie 12 val. 05 min. Prienų r., kelio Kaunas – Prienai – Alytus 47-ame km, automobilis „Mercedes Benz 1843“ su priekaba, kurį vairavo 28-erių metų vyras, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atstumo iki priekyje jo važiavusio ir sustojusio arba lėtai judėjusio manevrui į kairę pusę automobilio „Audi 80“, kurį vairavo 52-ejų metų vyras, ir atsitrenkė į jo galinę dalį.

Automobilis „Audi 80“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Mercedes Benz 311“, kurį vairavo 30-metis vyras.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi 80“ vairuotojas.

Dėkojame įvykio liudininkams Rimui N. ir Modestui S., kurie pirmieji pasidalino vaizdais iš avarijos vietos! Buvote įvykio vietoje ir jūs? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.