Iš Pilaitės „Maximos“ Vilniuje evakuoti žmonės

Iš Vilniaus Pilaitės rajone esančios parduotuvės „Maxima“ penktadienį buvo evakuoti visi pirkėjai ir pardavėjai. Žmonės evakuoti dėl suveikusios priešgaisrinės signalizacijos. Įtariama, kad signalas suveikė dėl sistemos gedimo.

Iš Pilaitės „Maximos“ Vilniuje evakuoti žmonės.<br>Įvykio liudininko nuotr.
Iš Pilaitės „Maximos“ Vilniuje evakuoti žmonės.<br>Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 24, 2015, 11:37 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:10 AM

Penktadienį lrytas.lt skaitytojas redakciją informavo, kad Pilaitėje iš parduotuvės „Maxima“ evakuojami žmonės.

„Kas vyksta – neaišku“, – sakė sunerimęs skaitytojas.

Vilniaus apskrities VPK redakciją patikino, kad policija jokių duomenų apie evakuojamą parduotuvę neturi. Pasak pareigūnų, į juos niekas dėl to nesikreipė.

O „Maximos“ atstovė Renata Saulytė lrytas.lt patvirtino, kad penktadienį apie 10 val. 20 min. suveikė Pilaitės prospekte esančios parduotuvės priešgaisrinė signalizacija.

„Kaip ir priklauso suveikus signalizacijai, buvo evakuoti visi pirkėjai ir darbuotojai. Įtariama, kad priešgaisrinė signalizacija galėjo suveikti dėl sistemos gedimo. Galiu patikinti, kad nei dūmų, nei ugnies – jokio gaisro tikrai nebuvo. Į parduotuvę iškviesti sistemą prižiūrinčios bendrovės atstovai, kai tik jie signalizacijos gedimą pašalins, parduotuvė vėl pradės darbą“, – sakė R.Saulytė.

„Maximos“ atstovė negalėjo pasakyti, kiek iš viso žmonių evakuota. Spėjama, kad iš parduotuvės galėjo būti paprašyta išeiti kelių dešimčių pirkėjų ir pardavėjų.

Dėkojame įvykio liudininkui, redakciją informavusiam apie įvykį! Tapote kokio nors įvykio liudininku ir jūs? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti el. paštu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.