Vilniuje į automobilį trenkėsi motoroleris ir motociklas

Šiltas ketvirtadienio vakaras į gatves išviliojo per žiemą snaudusius žvėris – motociklus. Tačiau vienas pasivažinėjimas Vilniuje, Ukmergės gatvėje, baigėsi avarija, per kurią susidūrė automobilis „Saab“ ir dvi dviratės transporto priemonės: motoroleris ir motociklas. Per nelaimę stipriausiai nukentėjo motociklo „Honda“ vairuotojas – vaikiną į ligoninę išvežė medikai.

Vilniuje į automobilį trenkėsi motoroleris ir motociklas.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Vilniuje į automobilį trenkėsi motoroleris ir motociklas.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius, Artūras Pučėta

2015-04-30 20:25, atnaujinta 2018-01-05 07:49

Lengvojo automobilio ir motorolerio vairuotojas per avariją nenukentėjo, tačiau transporto priemonės buvo apgadintos.

„Saab“ vairuotojas pasakojo, kad Ukmergės gatve važiavo nuo centro pusės. Jis norėjo pasukti į kairę, dviejuose eismo juostose automobiliai sustojo jo praleisti. „Saab“ pradėjo manevrą, kai vairuotojas pastebėjo tarsi iš niekur atsiradusius motorolerį ir motociklą. Šiedu judėjo A juosta.

„Net nepastebėjau jų. Tarsi iš niekur A juostoje atsirado. Gal lenktyniavo... Nežinau. Bet važiavo greitai. Iš pradžių į priekį man trenkėsi motoroleris, o iš paskos važiavęs motociklininkas jau guldė motociklą ir čiuožė“, – įvykio vietoje lrytas.lt žurnalistui pasakojo „Saab“ vairuotojas.

Tuo tarpu motorolerio vairuotojas tikino, kad važiavo negreitai, tačiau nieko negalėjo padaryti, kai prieš juos išlindo „Saab“. 

„Jau nieko negalėjome padaryti. Staiga išlindo. Mes tikrai nelėkėme dideliu greičiu. Būtų didelis greitis – aš nuo smūgio nuskrisčiau ir gulėčiau va ten ant žolės“, – mostelėjo ranka į netoliese esančią pievą motorolerio vairuotojas.

Jis sakė, kad motociklu “Honda“ važiavusiam bičiuliui lūžo rankos pirštai. Motociklininką greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Vilniaus policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.