A. Redikas: „Tėvo dingimas su brolio melo istorija nesusijęs“

Be žinios dingusio krepšininko Dovydo Rediko tėvo Vidmanto kol kas negali surasti nei artimieji, nei paiešką pradėję policijos pareigūnai. Ar tėvo dingimas gali būti susijęs su liūdnomis jo Velykomis, kai sūnus Dovydas nesėdo su namiškiais prie bendro stalo, o prieš šventes melavo „Jekabpils“ klubo vadovams apie neva mirusį tėvą?

Krepšininkas D.Redikas.<br>D.Umbraso nuotr.
Krepšininkas D.Redikas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto" televizija

May 4, 2015, 5:28 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 12:48 AM

22 metų krepšininko brolis Arnas Redikas įsitikinęs, kad jo brolio sukurpta melo istorija prieš Velykas apie neva mirusį tėvą su jo dingimu tikrai nėra susijusi, skelbia „Lietuvos ryto" televizija.

Melo istoriją išsprendė giminėje

„Su šituo dingimu, esu beveik 99 procentų tikras, kad jis nėra visiškai susijęs. Ta istorija, kuri buvo čia prieš Velykas, tikrai nesusijusi su šituo reikalu. Šis reikalas yra seniai giminėje apkalbėtas, išspręstas, išsiaiškintas ir sutvarkytas. Visa giminė jaučiasi taip pat. Dingo žmogus, ieškom, bet nėra“, – „Lietuvos ryto" televizijai kalbėjo dingusio V.Rediko sūnus A.Redikas.

Pašnekovas aiškino, kad mažame miestelyje šiuo metu galima išgirsti įvairių tėvo dingimo versijų.

„Kadangi tu esi nedideliame miestelyje, tai visa informacija, kuri yra paskleista. Žinot, žmogus (red. pastaba – sako) – „mačiau kažkur“. Kitas – „mačiau visai kitam gale“. Trečias – „jau parvežė gi, Rygoj rado, ar tai Latvijoj rado pasikorusį“. Ketvirtas – „jau kaimyną palaidojo“. Nes informaciją išgirdo tokią, o tas, kas su šunimi vaikšto, sako, kad rado“, – pasakojo nuogirdas dingusiojo sūnus.

Tiria įvairias versijas

Šiaulių policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė aiškino, kad V.Rediko tiriamos dingimo versijos yra tos pačios.

„Ar atsitiko kažkoks nelaimingas atsitikimas, ar savižudybė, ar sveikatos būklė prasta. Ne tiek, kiek su artimaisiais, dabar daugiau su draugais, su pažįstamais, su giminėmis, kas leistų mums apsibrėžti paieškos ratą“, – „Lietuvos ryto" televizijai nurodė policijos atstovė.

Artimųjų teigimu, 1960 metais gimęs V.Redikas iš savo namų Kuršėnuose išėjo trečiadienį, balandžio 29 dieną, apie 17 val. 30 min. Nuo to laiko artimieji apie jį jokių žinių neturi.

Išeidamas iš namų V.Redikas dėvėjo tamsias treningines kelnes, trumpą juodą striukę, su savimi galėjo turėti maišelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.