Girtas vairuotojas Rokiškio r. sukėlė avariją, sužeisti 5 žmonės

Net penki žmonės, tarp jų du nepilnamečiai, buvo sužaloti sekmadienį Rokiškio rajone susidūrus dviem automobiliams. Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė girtas vairuotojas.

Girtas vairuotojas Rokiškio r. sukėlė avariją, sužeisti 5 žmonės.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Girtas vairuotojas Rokiškio r. sukėlė avariją, sužeisti 5 žmonės.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 9:37 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 2:21 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, sekmadienį apie 15 val. 30 min. kelyje Pandėlys-Kazliškis, ties Puodžialaukės kaimu, automobilis „SAAB 93“, vairuojamas neblaivaus (girtumas 1,55 prom.) Biržų r. gyventojo (gim. 1950 m.), pirminiais duomenimis, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Škoda Fabia“, kurį vairavo blaivi moteris (gimusi 1953 m.).

Eismo įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai, nukentėjo moteris, kuri dėl šonkaulio lūžio, rankos plaštakos lūžio ir kulnikaulio lūžio išvežta gydymui į Panevėžio ligoninę. Kartu su moterimi važiavusiai 15-metei nustatyta lūpos žaizda, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Tuo pačiu automobiliu važiavusiam 13-mečiui nustatytas krūtinės sumušimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir automobilio „Saab 93“ keleivė (gimusi 1955 m.), kuri dėl šonkaulio lūžio, kojos lūžio ir kūno sumušimo išvežta gydymui į Panevėžio ligoninę, keleivė (gim. 1957 m.), dėl žandikaulio lūžio išvežta į Vilniaus Žalgirio ligoninę.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.