Žiauri nelaimė: žaisdamas su saugos diržu pasismaugė devynmetis

Tauragės rajone – baisi nelaimė. Žaisdamas automobilyje ketvirtadienio popietę įsipainiojęs į saugos diržą pasismaugė devynerių metų berniukas. Nelaimė įvyko apie 13 valandą Stribaičių kaime.

Nelaimė Tauragės rajone.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Nelaimė Tauragės rajone.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Nelaimė Tauragės rajone.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Nelaimė Tauragės rajone.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 16, 2015, 6:23 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 7:39 PM

Pas močiutę vasaroti atvykęs devynmetis su dėde sėdo į automobilį ir išvažiavo į laukus apžiūrėti traktoriaus. Kol vyriškis apžiūrinėjo traktorių, vaikas sukiojosi aplink, tačiau po kurio laiko dingo.

Pasigedęs berniuko, jo dėdė ėmė ieškoti, nuėjo iki automobilio ir rado vaiką pamėlusiu veidu ant galinės sėdynės. Saugos diržas buvo apsivijęs jo kaklą.

Berniuko dėdė greitai iškvietė pagalbą ir puolė vaiką gaivinti. Jam padėjo šalimais buvęs dar vienas vyras. Vienas vairavo automobilį į ligoninę, kitas – gaivino vaiką. Pusiaukelėje jų jau laukė greitosios pagalbos ekipažas, tačiau berniukui jau nieko negalėjo padėti – jis jau buvo miręs.

Šeštadienį berniukas turėjo švęsti savo dešimtąjį gimtadienį.

Policijos pareigūnai perspėja, kad daugėja atvejų, kai automobilyje paliktas vaikas įsipainioja į saugos diržus. Iki šiol mirtinų atvejų pasitaikydavo mažai. Pareigūnai prašo tėvų nepalikti savo vaikų vienų automobiliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.