Kaune per avariją sužeisti 4 žmonės, tarp jų – 20 metų nėščioji

Kaune vėlų antradienio vakarą įvyko skaudi avarija, kurios metu nukentėjo dvi moterys ir du vyrai, važiavę automobiliu „Audi“.

Kauno Greitosios pagalbos medikai pristatė į ligoninę keturis žmones, važiavusius šiuo „Audi“. Automobilis dėl kol kas neaiškių priežasčių nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į medį.<br>P.Mantauto nuotr.
Kauno Greitosios pagalbos medikai pristatė į ligoninę keturis žmones, važiavusius šiuo „Audi“. Automobilis dėl kol kas neaiškių priežasčių nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į medį.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Jul 21, 2015, 10:08 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 7:46 PM

Tvirtovės alėjoje mašina staiga nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į medį.

Greitosios pagalbos medikai į Kauno klinikas išvežė vairuotoją ir tris keleivius, kurių amžius – nuo 20 iki 45 metų.

Tarp nukentėjusiųjų – kūdikio besilaukianti dvidešimtmetė. 

Pirminiais duomeninis, sužeistųjų gyvybei pavojus negresia. Viliamąsi, kad jog nieko bloga neatsitiks ir nėščios kaunietės vaikeliui. 

„Audi“ automobilyje be nėščiosios buvo jos 27 metų gyvenimo draugas, taip pat jos tėvas ir sesuo.

Būsima mama vyko priekinėje sėdynėje. Avarijos dalyviai patyrė galvos, krūtinės traumas, diržą prisisegusiai nėščiai moteriai nuo smūgio sužeistas pilvas. Labiausiai nukentėjo jos tėvas, kuriam po avarijos buvo trumpam aptemusi sąmonė.

Įvyko eismo nelaimės priežastis aiškinasi policija. Pirminiais duomenimis, „Audi“ vairuotojas buvo blaivus, bet norint tuo visiškai įsitikinti, reikės sulaukti kraujo tyrimo rezultatų.

Įtariama, jog „Audi“ vairuotojas buvo priverstas staigiai stabdyti mašiną, kai jam prieš akis išniro kitas automobilis, kurio vairuotojas per plauką išvengė susidūrimo.

„Audi“ vairuotojas pasuko į šoną ir nesuvaldęs mašinos trenkėsi į medį. 

„Audi“ vairuotojas su nėščia drauge ir jos giminaičiais vyko į ligoninę – galimai įvyko jos sveikatos būklės komplikacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.