Mįslingai dingo dailininkė, jos daiktai atsidūrė lombarde

Ieškoma mįslingomis aplinkybėmis dingusios dailininkės Agnės Každailytės. Artimieji jos pasigedo maždaug prieš parą, itin didelį nerimą jiems kelia tai, kad jos daiktai bandyti parduoti lombarde.

Ieškoma dailininkė A.Každailytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ieškoma dailininkė A.Každailytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ieškoma dailininkė A.Každailytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ieškoma dailininkė A.Každailytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Indrė Vainalavičiūtė

2015-07-22 19:41, atnaujinta 2017-10-24 14:14

Naujienų portalo lrytas.lt šaltinių teigimu, moters telefonas ir planšetinis kompiuteris rasti pas vieną vaikiną, kuris sulaikytas, kai ketino šiuos daiktus parduoti stoties rajone įsikūrusiame lombarde.

Dingusios brolis Daumantas Každailis pasakojo, kad sesuo gyveno Sodų gatvėje Vilniuje. Į šį rajoną ji persikėlė visai neseniai. „Pasikalbėjau su draugais, jie jos nesutiko net tose vietose, kur ji ypač mėgo lankytis. Mes labai jaudinamės ir tikimės, kad policijos pareigūnai ką nors išsiaiškins.“

A.Každailytė dirba su užsienio leidyklomis, ypač populiarios jos iliustruotos knygos vaikams. Menininkė pragyvenimui taip pat užsidirba iš privačių užsakymų ir gaunamų honorarų už ankstesnius, į kitas kalbas verčiamus leidinius.

D. Každailis nerimavo, kad sesers dingimas gali būti susijęs su faktu, jog ji neseniai pakeitė būstą. „Sesuo pardavė butą ir persikėlė į mažesnį, galbūt kažkas žinojo, kad ji šiuo metu turi pinigų ir tuo pasinaudojo“, – kalbėjo jis ir pridūrė, kad sesuo svaigalais nepiktnaudžiavo ir niekuomet nedingdavo ilgesniam laikui. Jokių kelionių šiuo metu menininkė neplanavo.

A. Každailytė yra maždaug 185 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, tamsių trumpų plaukų. Moteris mėgo rengtis juodais drabužiais, savo stilių paryškindavo aksesuarais ir galvos apdangalais.

Galinčius suteikti kokios nors informacijos apie A.Každailytę prašome skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba +37068772329 jos artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.