Patruliuodamas keturračiu palei sieną nukentėjo pasienietis

Vienas pasienietis buvo sužalotas, kai pirmadienį netoli Druskininkų patruliuojant pasienio ruože jo nesuvaldytas keturratis įvažiavo į apsauginį griovį.

Patruliuodamas keturračiu palei sieną nukentėjo pasienietis<br>VSAT nuotr.
Patruliuodamas keturračiu palei sieną nukentėjo pasienietis<br>VSAT nuotr.
Patruliuodamas keturračiu palei sieną nukentėjo pasienietis<br>VSAT nuotr.
Patruliuodamas keturračiu palei sieną nukentėjo pasienietis<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 11, 2015, 9:19 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 2:38 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 15 val. 20 min. Druskininkų savivaldybėje, Švendubrės kaime, tarnybinis keturratis motociklas „Artic Cat 500 TRV“, kurį tarnybos metu vairavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie LR VRM Varėnos rinktinės Sargybų skyriaus vyr. pasienietis G.M., nepasirinkus saugaus greičio ir neatsižvelgus į kelio bei vietovės reljefą nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Eismo įvykio metu sužalotas vairuotojas dėl kūno sumušimo, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad policijos informacijoje yra įsivėlęs netikslumas – keturratis nesivertė. Kaip rašoma VSAT pranešime, pirmadienį popiet ties Druskininkų savivaldybės Švendubrės kaimu tarnybą vykdė 40 metų VSAT Varėnos rinktinės Druskininkų užkardos vyresnysis pasienietis, patruliavęs jam priskirtu keturračiu motociklu „Arctic Cat 500 TRV“.

Palei Lietuvos ir Baltarusijos valstybės sieną einančiu patrulio keliu važiavęs VSAT pareigūnas vienam ruože nesuvaldė transporto priemonės ir ši priekiniu kairiuoju ratu įvažiavo į čia pat esantį apsauginį griovį.

Po smūgio pasienietis iš inercijos persivertė per keturračio motociklo vairą ir nukrito ant žemės. Apie tai VSAT pareigūnas pats radijo ryšiu pranešė kolegoms. Avarijos metu jis vilkėjo uniformą, buvo blaivus.

Druskininkų ligoninėje VSAT pareigūnui nustatyti įvairių kūno vietų sumušimai. Po medikų apžiūros vyras išleistas gydytis į namus. Jam išduotas nedarbingumo pažymėjimas.

Eismo įvykio metu įlenkta tarnybinio pasieniečių keturračio motociklo „Arctic Cat 500 TRV“ kairės pusės priekinio rato ašis. Transporto priemonė bus remontuojama.

Apie eismo įvykį pasieniečiai nustatyta tvarka pranešė Druskininkų policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.