Nugriuvęs nuo motociklo Kaišiadorių r. žuvo vyras

Kaišiadorių rajone antradienį nugriuvęs nuo motociklo žuvo 37 metų vyras. Iš viso Lietuvoje įvykusiose avarijose antradienį žuvo keturi žmonės.

Nugriuvęs nuo motociklo Kaišiadorių r. žuvo vyras.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Nugriuvęs nuo motociklo Kaišiadorių r. žuvo vyras.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2015, 9:06 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 10:45 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį apie 10 val. Kaišiadorių r., Dovainonių kaime, Vytauto g., 37 metų vyras, važiuodamas Lietuvoje neregistruotu motociklu „Kawasaki Krad Motorrad“, nugriuvo nuo motociklo ir trenkėsi į gatvės bortą.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, jis vežamas į Kauno ligoninę mirė.

Antradienis buvo gana kruvina diena Lietuvos keliuose. Per vieną dieną avarijose žuvo net keturi žmonės. Vilniuje susidūręs su lengvuoju automobiliu dieną žuvo 33 metų motorolerio vairuotojas.

Kelyje „Via Baltica“ avarijose žuvo net du žmonės. Visų pirma avarija-prie-marijampoles-zuvo-latvis-yra-suzeistu.htm"="">avarija-prie-marijampoles-zuvo-latvis-yra-suzeistu.htm"" target="_blank">prie Marijampolės susidūrus trims mašinoms, tarp kurių buvo ir ligonį vežęs Lenkijos greitosios pagalbos automobilis, žuvo Latvijos pilietis, sužalotas lietuvis.

Vėlų vakarą Panevėžio aplinkkelyje susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui žuvo dar vienas žmogus, du buvo sužaloti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.