Kuršių mariose apsivertė vandens motociklu triukus daręs vyras

Kuršių mariose visai greta Juodkrantės apsivertė ir susižalojo vandens motociklu triukus daręs vyras. Dėl incidento ant kojų buvo sukeltos visos Neringos specialiosios tarnybos.

Kuršių mariose visai greta Juodkrantės apsivertė ir susižalojo vandens motociklu triukus daręs vyras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kuršių mariose visai greta Juodkrantės apsivertė ir susižalojo vandens motociklu triukus daręs vyras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2015, 6:22 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 11:30 AM

Pranešimas apie nelaimę Kuršių mariose greta Juodkrantės Bendrajame pagalbos centre šeštadienį gautas apie 17 val. 23 min. Buvo pranešta vandens motociklu triukus daręs vyras apsivertė ir susižalojo.

Po šio pranešimo ant kojų buvo sukeltos visos Neringos specialiosios tarnybos. Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai, ugniagesiai ir policija, informuotas Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras.

Į nurodytą vietą atskubėjus pareigūnams, gelbėtojams ir medikams paaiškėjo, kad vyrą iš vandens ištraukė greta plaukioję kiti žmonės. Gelbėtojų pagalbos neprireikė.

Nelaimė įvyko visai netoli kranto. Nukentėjęs J.I. (gim. 1975 m.) skubiai perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę. Vyras susižeidė galvą.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.