Vilniuje netoli taboro rastas dar vienas lavonas

Vilniuje, kaip manoma, nuo

Vilniuje netoli taboro rastas dar vienas lavonas.<br>D.Umbraso nuotr.
Vilniuje netoli taboro rastas dar vienas lavonas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2015, 9:26 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 8:25 PM

Policija anksčiau užregistravo mažiausiais devynių žmonių mirtis nuo per didelės narkotikų koncentracijos.

Apie 30 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyriškio kūnas be išorinių smurto žymių buvo rastas trečiadienį apie 21 val. 40 min. miškelyje, ties Čigonų gatve, pranešė Policijos departamentas. Tikslią vyro mirties priežastį nustatys ekspertai.

Rugpjūčio 6 dieną gausios teisėsaugos pajėgos pradėjo ilgalaikę specialią operaciją sostinės romų tabore, jo apylinkėse bei kitose vietose. Ši operacija tęsiama iki šiol.

Operacijoje dalyvauja policijos, Viešojo saugumo tarnybos ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pajėgos. Pareigūnai tikrina atvykstančius į taborą, išvykstančius iš jo, esančius teritorijoje ir gyvenamosiose patalpose.

Teisėsaugininkams keliamas reikalavimas užtikrinti, kad asmenys, linkę vartoti narkotines medžiagas, negalėtų patekti į taborą. Atskiras dėmesys skiriamas ir atvykstantiems – išvykstantiems automobiliams, taip pat taksi, jų vairuotojams bei keleiviams.

Pasieniečiai savo ruožtu stiprina asmenų, vykstančių iš Rusijos į Karaliaučių ir atgal, transporto ir nelegalios migracijos kontrolę. Be kitų tikslų vėlgi siekiama užkardyti galimą kvaišalų tiekimą į taborą šiuo keliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.