Jaunų kupiškėnų nutrūktgalviška kelionė baigėsi ligoninėje

Panevėžio ir Raseinių rajonuose penktadienio vakarą įvyko dvi skaudžios avarijos, kurių metu buvo sužeisti penki žmonės.

Penktadienį per avariją Panevėžio rajone nukentėjo keturi žmonės. Trys iš jų – jauni kupiškėnai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Penktadienį per avariją Panevėžio rajone nukentėjo keturi žmonės. Trys iš jų – jauni kupiškėnai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-22 09:18, atnaujinta 2017-10-19 13:13

Kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys (Panevėžio r.) „Audi A4“ vairavęs 26 metų kupiškėnas lenkdamas mašiną išvažiavo į priešpriešinę juostą ir susidūrė su automobiliu „Mazda, kurį vairavo 48 metų panevėžietis.

Įtariama, kad „Audi“ vairuotojas ir kartu su juo vykę jaunuoliai iš Kupiškio galėjo būti neblaivūs. Ar vairuotojas buvo apsvaigęs, paaiškės sulaukus kraujo tyrimo rezultatų.

Per avariją „Mazdos“ vairuotojui lūžo krūtinkaulis ir koja, jis paguldytas į ligoninę.

„Audi“ vairuotojui lūžo smilkinkaulis ir raktikaulis.

Kartu su juo važiavusiai 20 metų merginai buvo sumuštas pilvas, kakta, o 22 metų draugas atsipirko krūtines ir kelio sumušimais.

Raseinių rajone, Keryvų kaime „Volkswagen Golf“ vairuotoja sukdama į kairę nepraleido priešpriešiais atvažiuojančio automobilio „Mercedes Benz“ su puspriekabe.

Susidūrimo metu buvo sužeistas „Mercedes“ vairavęs 21 metų jaunuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.