Dingusią dviejų vaikų motiną pareigūnai rado Klaipėdoje

Prieš devynias dienas iš namų Kaune mįslingai dingusią dviejų vaikų motiną Kristiną Mackevičienę sekmadienį pareigūnai surado Klaipėdoje.

Pareigūnai dingusią moterį surado Klaipėdoje.
Pareigūnai dingusią moterį surado Klaipėdoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2015, 8:06 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 9:30 PM

Nors ilgą laiką nei policijos pareigūnai, nei moters artimieji neturėjo jokios informacijos apie tai, kas jai galėjo nutikti, vis dėlto aktyvios moters paieškos daugiau nei po savaitės davė teigiamų rezultatų.

Iš savo namų Kaune K.Mackevičienė išėjo spalio 15-osios vakarą. Apie tai, kad moteris dingo, artimieji sužinojo iš policijos pareigūnų, kurie suskubo rūpintis dviem be priežiūros likusiais mažamečiais jos vaikais.

Giminaičių teigimu, moteris smarkiai alkoholiu nepiktnaudžiavo, į socialinės rizikos šeimų sąrašą įtraukta nebuvo. Anksčiau K.Mackevičienė niekada nėra taip pasielgusi ir vaikų nepalikdavo.

Kaip artimuosius informavo policijos pareigūnai, paskutinį kartą moters mobiliojo ryšio signalas buvo užfiksuotas Klaipėdos apylinkėse. Spėjimai, kad būtent Klaipėdoje reikia  ieškoti K.Mackevičienės, pasitvirtino. Būtent čia pas naują draugą besisvečiuojančią moterį ir surado pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.